Science into practice

maandag 27 juni 2022 van 15:00 tot 16:00

De contact lens praktijk ontwikkelt zich snel en de veranderingen blijven niet beperkt tot nieuwe producten. Voortdurende researchinspanningen hebben bewijs opgeleverd voor nieuwe manieren van werken, maar het duurt vaak heel erg lang voordat deze inzichten ook doordringen tot de praktijk in de aanpaskamers.

Deze sessie zal een aantal inzichten op contactlensgebied aanstippen die algemeen opgang doen -inclusief aspecten van onderzoek van oogoppervlak, lensaanpassen en materiaalkeuze- en zal ze aan de kaak stellen met behulp van beschikbaar nieuwe bewijs.

We zijn er van overtuigd dat je na het bijwonen van deze sessie op zijn minst een verandering zal aanbrengen in je routines bij het lens aanpassen

Na deze sessie kunnen de toehoorders:

  • Identificeren op welke gebieden van de dagelijkse contatclenspraktijk zich veranderingen hebben voorgedaan die voortgekomen zijn uit de hedendaagse evidence based research.
  • Identificeren op welke gebieden hun persoonlijke routines op contact lensgebied  verandert zouden moeten worden om weer in lijn te zijn met het actuele bewijs uit de research.

 

Beschikbaar in:

Sprekers

© 2017-2022 NCC | All Rights Reserved