NCC Café

zondag 26 juni 2022 van 16:30 tot 17:30

Op de oorspronkelijke datum van het NCC op 14 maart konden we al een beetje voorproeven in het NCC-café, met vast personeel achter de bar: Jeroen Mulder en Eef van der Worp – met échte NCC-bierviltjes voor de take-home-messages, en verder natuurlijk Nootjes-Cocktails-Conversatie aan de bar! Op het NCC zélf gaan we nog een stapje verder: nu met een echte DJ in het café: Jasper van Dam. 

Het thema van deze sessie is een beetje ‘de verschrikkelijke jaren ‘80’. Was dat zo verschrikkelijk dan? Als ervaringsdeskundige kan Eef van der Worp er in die zin over meepraten: hij kreeg zijn eerste, harde natuurlijk, lenzen aangemeten in de jaren ’80. Gevolgd door zachte lenzen waar je een jaar mee deed, etc. Wat is er verandert sinds de ‘verschrikkelijke’ jaren ’80 op contactlensgebied? Corneatopografen bestonden nog niet, silicone hydrogel lenzen was nog niet aan de orde, laat staan maand- of zelfs daglenzen! Samen met Jeroen Mulder – zelf nagenoeg geboren in de jaren ’80 – kijken we in deze sessie naar de ontwikkelingen. In het café vieren de contactlens! En glasses are for drinking.

Dat kan natuurlijk niet zonder muzikale begeleiding, een beetje top-2000 a-go-go met mooie ‘reportages’ en genoeg ammunitie om ook genoeg te leren deze sessie. Komt dat zien – schenk wat in – luister en geniet van de mooie muziekd door onze huis-DJ – met uiteraard met een hoofdrol voor de muziek van de jaren ’80. Niet zo heel verschrikkelijk!

Beschikbaar in:

Sprekers

© 2017-2022 NCC | All Rights Reserved