Vania Figueiredo

Directeur, Professional Affairs Alcon Europe - Heeft een diploma in optometrie en natuurkunde van de Universiteit van Beira Interior en een postgraduaat in geavanceerde klinische optometrie en gezondheidstechnologieën en medische hulpmiddelen. Ze oefende 8 jaar als optometrist, totdat ze in 2013 bij Alcon kwam, waar ze verschillende rollen vervulde met betrekking tot onderwijs in Iberia. Momenteel is zij Director of Professional Affairs voor Alcon Vision Care Europe. 

Aandachtsgebieden: contactlenzen, droge ogen en oogoppervlak. Biomaterialen.

Sessies

Sponsor track (2)

zondag 26 juni 2022 15:00 - 16:00

CooperVision Specialty EyeCare, Ad van Wijngaarden en Merel Kanters - 15:00-15:17
CooperVision Specialty EyeCare is de expert op het gebied van maatwerk oplossingen voor de contactlenspraktijk. Niet alleen op het gebied van de productie en ontwikkeling van contactlenzen maar ook op het gebied van training, innovatie, marketing en expertise! Tijdens deze lezing presenteren Merel en Ad de belangrijkste succesfactoren voor de maatwerkpraktijk en partnership die CooperVision Specialty EyeCare de maatwerk specialist kan bieden. Ook wordt er een sneak preview gepresenteerd van het nieuw ontwikkelde Myopie Management rapport dat in samenwerking met het oogfonds uitgevoerd is en de maatschappelijke en economische impact van Myopie weergeeft in Nederland. 

Cooper Vision, Katherine Teblick - 15:20-15:37
Tijdens deze sessie volgen we Emma tijdens verschillende fases van haar leven. Hierbij worden producten besproken die passen bij de verschillende fases met hun technologie en toepassing. Passend bij ons nieuwe thema: Improving Lives, One person at a Time.

Alcon, spreker - 15:40-15:57
Discover how exceptional comfort meets exceptional stability…… TOTALly worth it!

Lees meer