Ad van Wijngaarden

In 2008 heeft Ad van Wijngaarden de opleiding Small Business & Retail Management afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. Deze opleiding gericht op ondernemerschap binnen het midden- en kleinbedrijf past goed bij de affiniteit die hij heeft met lokale ondernemers in hun eigen regio.

Ad heeft 7 jaar voor J&J Vision gewerkt als account manager en daarnaast 1 jaar als business developer binnen key accounts. De afgelopen 2 jaar heeft hij als sales consultant chirurgische oncologie vanuit J&J Medical bijgedragen aan het verbeteren van de oncologische zorgpaden en patientuitkomsten.

Sinds 16 mei 2022 is Ad gestart als Sales & Marketing Consultant voor de Benelux bij CooperVision Specialty EyeCare. Vanuit het EMEA Marketing team is het zijn rol zorg te dragen voor de Benelux Marketingstrategie.   

Zijn ambitie is om bij te dragen aan de groei én succes van blijvende partnerschappen tussen onze Benelux klanten en CooperVision Specialty EyeCare. 

 

Sessies

Sponsor track (2)

zondag 26 juni 2022 15:00 - 16:00

CooperVision Specialty EyeCare, Ad van Wijngaarden en Merel Kanters - 15:00-15:17
CooperVision Specialty EyeCare is de expert op het gebied van maatwerk oplossingen voor de contactlenspraktijk. Niet alleen op het gebied van de productie en ontwikkeling van contactlenzen maar ook op het gebied van training, innovatie, marketing en expertise! Tijdens deze lezing presenteren Merel en Ad de belangrijkste succesfactoren voor de maatwerkpraktijk en partnership die CooperVision Specialty EyeCare de maatwerk specialist kan bieden. Ook wordt er een sneak preview gepresenteerd van het nieuw ontwikkelde Myopie Management rapport dat in samenwerking met het oogfonds uitgevoerd is en de maatschappelijke en economische impact van Myopie weergeeft in Nederland. 

Cooper Vision, Katherine Teblick - 15:20-15:37
Tijdens deze sessie volgen we Emma tijdens verschillende fases van haar leven. Hierbij worden producten besproken die passen bij de verschillende fases met hun technologie en toepassing. Passend bij ons nieuwe thema: Improving Lives, One person at a Time.

Alcon, spreker - 15:40-15:57
Discover how exceptional comfort meets exceptional stability…… TOTALly worth it!

Lees meer