Katherine Teblick

Studeerde optometrie aan de Hogeschool Odisee te Brussel en was in 1993 medeoprichter van een contactlenspraktijk te Antwerpen.
Tijdens haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan met het aanmeten van alle soorten lenzen. Zachte lenzen, vormstabiele lenzen maar ook speciale lenzen zoals ortho-k en sclerale lenzen waardoor ze vaak samenwerkte met verschillende oogartspraktijken.
In 2019 maakte ze de overstap naar CooperVision waar ze werkzaam is als Professional Services Manager voor België en Luxemburg.
Deze functie sluit perfect aan bij haar praktijkervaring. Elke dag leert ze nog bij waardoor ze het gevoel heeft het beste van 2 werelden te kunnen combineren.


De marktinzichten van CooperVision gecombineerd met de praktijkervaring en dit kunnen delen met klanten ervaart ze als uniek. Het doet haar beseffen dat na al die jaren er nog geen einde is gekomen aan haar passie voor contactlenzen.

Sessies

Sponsor track (2)

zondag 26 juni 2022 15:00 - 16:00

CooperVision Specialty EyeCare, Ad van Wijngaarden en Merel Kanters - 15:00-15:17
CooperVision Specialty EyeCare is de expert op het gebied van maatwerk oplossingen voor de contactlenspraktijk. Niet alleen op het gebied van de productie en ontwikkeling van contactlenzen maar ook op het gebied van training, innovatie, marketing en expertise! Tijdens deze lezing presenteren Merel en Ad de belangrijkste succesfactoren voor de maatwerkpraktijk en partnership die CooperVision Specialty EyeCare de maatwerk specialist kan bieden. Ook wordt er een sneak preview gepresenteerd van het nieuw ontwikkelde Myopie Management rapport dat in samenwerking met het oogfonds uitgevoerd is en de maatschappelijke en economische impact van Myopie weergeeft in Nederland. 

Cooper Vision, Katherine Teblick - 15:20-15:37
Tijdens deze sessie volgen we Emma tijdens verschillende fases van haar leven. Hierbij worden producten besproken die passen bij de verschillende fases met hun technologie en toepassing. Passend bij ons nieuwe thema: Improving Lives, One person at a Time.

Alcon, spreker - 15:40-15:57
Discover how exceptional comfort meets exceptional stability…… TOTALly worth it!

Lees meer