Karolien Elving

Karolien Elving is in 1997 afgestudeerd als optometrist en heeft in 2005 haar Masterdiploma behaald aan de City University met een onderzoek op het gebied van contactlens gerelateerde droge ogen. Zij is 10 jaar werkzaam geweest als optometrist en medisch contactlensspecialist in de UK. Zij is sinds 2008 werkzaam bij Visser contactlenzen en is gespecialiseerd in medische lenzen waaronder scleralenzen. Daarnaast is ze is lid van het Visser scleralens research and development team. Ook is zij de editor van ‘The Visser Contact Lens Practice Handbook’.

Sessies

Help mijn man is onderzoeker!

NCC Doing Research

maandag 27 juni 2022 13:30 - 14:30

Ondertussen hebben zo’n 500 deelnemers van het NCC meegedaan aan de afgelopen NCC doing Research onderzoeken! Als proefpersoon, vrijwilliger of als publiek bij de presentaties. We nodigen je dus van harte uit voor deze sessie zodat we je kunnen vertellen wat er voor en na je deelname allemaal is gebeurd met deze studies.  

Tijdens deze sessie vertellen we aan de hand van de afgelopen NCC doing Research onderzoeken wat het inhoudt om een onderzoek op te zetten. We bespreken onderzoeken die typisch in een praktijk kunnen worden opgezet, en hoe deze van elkaar verschillen. Wat zijn de uitdagingen van zo’n klinisch onderzoek en hoe kunnen we deze tackelen? Daarnaast wordt uitgelegd hoe je als onderzoeker met de data om moet gaan, en hoe en waar je kan publiceren. 

Lees meer