Cristian Mertz

Cristian Mertz is in 2009 als optometrist afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Daarna is hij gaan werken in verschillende contactlenspraktijken en ziekenhuizen waar hij zich richtte op het aanpassen van specialty contactlenzen. In 2012 begon hij als consultant voor Microlens waar hij zich de jaren daarna heeft beziggehouden met het creëren van nieuwe markten voor hun specialty contactlenzen in verschillende landen in Europa en Noord-Afrika. Uiteindelijk werd hij na de overname van Microlens door Ophtecs verantwoordelijk voor de business development en professionele service van de Europese tak van Ophtecs. In 2020 heeft hij de overstap gemaakt naar Oculenti waar hij werkzaam is in hun verschillende ziekenhuispraktijken.

Sessies

Help mijn man is onderzoeker!

NCC Doing Research

maandag 27 juni 2022 13:30 - 14:30

Ondertussen hebben zo’n 500 deelnemers van het NCC meegedaan aan de afgelopen NCC doing Research onderzoeken! Als proefpersoon, vrijwilliger of als publiek bij de presentaties. We nodigen je dus van harte uit voor deze sessie zodat we je kunnen vertellen wat er voor en na je deelname allemaal is gebeurd met deze studies.  

Tijdens deze sessie vertellen we aan de hand van de afgelopen NCC doing Research onderzoeken wat het inhoudt om een onderzoek op te zetten. We bespreken onderzoeken die typisch in een praktijk kunnen worden opgezet, en hoe deze van elkaar verschillen. Wat zijn de uitdagingen van zo’n klinisch onderzoek en hoe kunnen we deze tackelen? Daarnaast wordt uitgelegd hoe je als onderzoeker met de data om moet gaan, en hoe en waar je kan publiceren. 

Lees meer