Gabi Steenbekkers

Optometrist (Utrecht, 1999) die 27 jaar in particuliere praktijken/optiekzaken heeft gewerkt en sinds februari 2019 is gestart als Myopia Management Specialist voor de Benelux met de huidige rol van Myopia Management Manager voor EMEA bij Coopervision Specialty Eyecare. Is lid van het Europese MiSight® 1 day team. 


Hij heeft een speciale interesse op het gebied van myopie management en is zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van nieuwe producten voor myopie management.


Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan in Ortho-K-, Custom Made- en Myopie Management lenzen. Één van de eerste aanpassers van de MiSight®️ 1 day in Nederland. Heeft ervaring met het opbouwen van een myopie management praktijk.


Vooruitstrevend, staat open voor innovatie en is een mensenmens!


Voelt zich sociaal verbonden met mensen en zal hen oprecht voorzien van de best mogelijke oogzorg. Daarom had hij tijdens zijn optometrie opleiding gekozen voor een stage bij de Air Mercy Service (AMS) van het Zuid Afrikaanse Rode Kruis en in de rurale gebieden van Durban (Zuid-Afrika).

 

Sessies

Consensus on Myopia

maandag 27 juni 2022 15:00 - 16:00

Een sessie met de meest recente inzichten en informatie verkregen tijdens verschillende congressen over de gehele wereld. Topics die in de speciale Myopia editie van het IOVS (Investigative Ophthalmology & Visual Science) 2019 & 2021 beschreven zijn o.a.:

Defining and Classifying Myopia; Interventions for Myopia Onset and Progression; Clinical Myopia Control Trials and Instrumentation; Clinical Myopia Management Guidelines; Impact of myopia; Risk factors for myopia; Prevention of myopia.

Lees meer