Karen Walsh

Karen Walsh is een optometrist en onderwijzer met meer dan twee decennia ervaring in de industrie, academische en klinische omgevingen. Zij is de Director, Global Professional Affairs – 1 day & FRP Brands bij CooperVision. Voorheen was ze de Professional Education Team Leader en Clinical Scientist bij het Centre for Ocular Research & Education, (CORE) University of Waterloo, Canada, en heeft ze gewerkt als Professional Affairs Manager in de contactlensindustrie en in de klinische praktijk in het VK. Ze heeft een postdoctoraal diploma in klinische optometrie van de City University, Londen, VK en is een Fellow van de American Academy of Optometry en de British Contact Lens Association.
 

Sessies

Daily disposables: Room to grow (1)

zondag 26 juni 2022 16:30 - 17:30

Nieuw onderzoek wordt gedeeld en er wordt onderzocht hoe en of er in Nederland behoefte is om te overwegen om ze vaker aan patiënten aan te bevelen.
 

Lees meer

Science into practice

maandag 27 juni 2022 15:00 - 16:00

De contact lens praktijk ontwikkelt zich snel en de veranderingen blijven niet beperkt tot nieuwe producten. Voortdurende researchinspanningen hebben bewijs opgeleverd voor nieuwe manieren van werken, maar het duurt vaak heel erg lang voordat deze inzichten ook doordringen tot de praktijk in de aanpaskamers.

Deze sessie zal een aantal inzichten op contactlensgebied aanstippen die algemeen opgang doen -inclusief aspecten van onderzoek van oogoppervlak, lensaanpassen en materiaalkeuze- en zal ze aan de kaak stellen met behulp van beschikbaar nieuwe bewijs.

We zijn er van overtuigd dat je na het bijwonen van deze sessie op zijn minst een verandering zal aanbrengen in je routines bij het lens aanpassen

Lees meer