Brian Tompkins

Brian is een ervaren, onafhankelijke beoefenaar in zijn verbluffend gerenoveerde en eigentijdse Victoriaanse huispraktijk in Northampton, VK. Hij is voormalig voorzitter van de BCLA en voormalig AOP Contact Lens Practitioner of the Year bij de meermaals bekroonde TK&S.

Hij geeft internationaal lezingen over zaken, beeldtechnologie, droge ogen en gespecialiseerde contactlensonderwerpen, allemaal gebaseerd op praktijkervaring in de spreekkamer. Brian leerde dat mensen meer vasthouden door vermaakt te worden terwijl ze worden opgeleid en dus zijn zijn lezingen en workshops sindsdien interactief en leuk, soms zelfs hilarisch, maar altijd informatief. Hij is misschien wel de bekendste EDUTAINER van Optometry.

Sessies

Ingredients for scleral lens succes

maandag 27 juni 2022 11:15 - 12:15

Scleralenzen zijn een unieke modaliteit, die over de hele wereld aan populariteit aan het winnen. Deze lezing zal het patientenprofiel dat scleralenzen nodig heeft introduceren. De principes van scleralens aan-passen,
complicaties en troubleshooten zullen worden uitgelicht. 

Unieke technieken en apparatuur zijn ontwikkeld en zullen worden be-schreven om het aanpassen te verbeteren. Samenwerking met specialis-ten ondersteunt de beste uitkomst voor patiënten met scleralenzen.

De basis ingrediënten van indicaties, aanpastechnieken en technologie worden allen gecombineerd om de perfecte cocktail te serveren bij de noodzaak van visuele rehabilitatie, behandeling van oogoppervlak en pijnverlichting. Al deze thema’s zullen geserveerd worden om van het succes van sceralenzen te kunnen genieten.

Lees meer