Byki Huntjens

Byki studeerde optometrie aan de HU in Nederland, en heeft haar MSc en PhD behaald aan de Universiteit van Manchester in het Verenigd Koningrijk. Tegenwoordig geeft zij les op City, University of London. Haar huidige onderwijs- en onderzoeksinteresse omvatten contactlenzen en droge ogen, en ze begeleidt meerdere Masters en PhD met hun onderzoekstudies. Ze presenteert op nationale en internationale congressen. Byki is een raadslid van de BCLA en directeur van IACLE, heeft fellowships behaald van de BCLA, IACLE en de Higher Education Academy, en is voorzitter van de British and Irish University and College Contact Lens Educators (BUCCLE).

Sessies

Help mijn man is onderzoeker!

NCC Doing Research

maandag 27 juni 2022 13:30 - 14:30

Ondertussen hebben zo’n 500 deelnemers van het NCC meegedaan aan de afgelopen NCC doing Research onderzoeken! Als proefpersoon, vrijwilliger of als publiek bij de presentaties. We nodigen je dus van harte uit voor deze sessie zodat we je kunnen vertellen wat er voor en na je deelname allemaal is gebeurd met deze studies.  

Tijdens deze sessie vertellen we aan de hand van de afgelopen NCC doing Research onderzoeken wat het inhoudt om een onderzoek op te zetten. We bespreken onderzoeken die typisch in een praktijk kunnen worden opgezet, en hoe deze van elkaar verschillen. Wat zijn de uitdagingen van zo’n klinisch onderzoek en hoe kunnen we deze tackelen? Daarnaast wordt uitgelegd hoe je als onderzoeker met de data om moet gaan, en hoe en waar je kan publiceren. 

Lees meer